Over ons
De eigenaar van Technisch Ontwerpbureau Comuth, Raoul Comuth heeft na zijn HTS bouwkunde opleiding gewerkt in diverse zeer uitlopende functies. Belangrijk om te vermelden  is bijvoorbeeld zijn werk als projectontwikkelaar  en een andere interessante werkervaring was als senior projectplanner bij Rijkswaterstaat voor het project A73Zuid.

Bouwkundig- & facilitair adviesbureau Comuth werd opgericht in  2002. Het eerste belangrijke project voor het bedrijf was de ver- en nieuwbouw van de "Universiteitsbibliotheek binnenstad"  voor Maastricht University. Na dit project zijn er voor diverse woningcorporaties een aantal  verbouwprojecten geco÷rdineerd. Vanaf 2006 tot eind 2012 heeft Comuth voor de IKEA organisatie in binnen- en buitenland diverse nieuw- als verbouw projecten begeleid.

Eind 2012 had  Comuth de indruk dat er betere systemen bedacht moesten worden dan de veel in gebruik zijnde BAPV (building applied PhotoVoltaic). Hij is toen begonnen met het ontwikkelen van een totaal nieuw concept voor een mooi esthetisch energiedak zonder dakpannen.  Dit systeem wordt op de markt gebracht onder de merknaam BEAUsolar.

 
Technisch Ontwerpbureau Comuth
info@comuth.nl
www.comuth.nl
Violabeemd 20
6229 ZB Maastricht
06-15505499

       : raoulcomuth

HOME
OVER ONS
TOEPASSINGEN
CONTACT